Kort græske øer. Overblik: Grækenlands smukkeste øer 2019-02-06

Kort græske øer Rating: 9,8/10 227 reviews

Her er Grækenlands 10 bedste øer

kort græske øer

I rejsen indgår flyrejse, hoteller af høj standard, visse måltider og udflugter med rejseledere. Byen er fantastisk smuk med en labyrint af små gader og hvidkalkede trapper. Samos er også et strålende sted at dyrke vandreture og mountainbiking; der er mere end 45 stier for dig at vælge imellem. Fordi der er så meget at opleve på , synes jeg, det er en god idé at leje en bil eller en knallert, som du kan gøre til en rimelig pris! Havnen på Santorini eller Thira som den også kaldes. Det er et af de spørgsmål der kommer op igen og igen, og ligesom der er forskellige øer, er der et utal af holdinger til øerne. Grækenland er beliggende på den sydligste del af Balkan-halvøen og også den østlige del af Middelhavet. Af en eller anden grund er det okay og lidt mere friskt at drikke kold rødvin dernede.

Next

Top 10 bedste græske ferieøer

kort græske øer

Der er både mange strande, og der er også masser af gamle ruiner, og øen er bl. Hovedbyen på øen er Naxos by, som ligger på øens vestkyst og har ca. Kassiopi er stedet for alle de party-glade, mens Avlaki tiltrækker windsurfere. Dette er stedet for en aktiv ferie i smukke naturomgivelser. Øen tilbyder den mest afslappende og romantisk getaway. Øen er fuld af overraskelser, og besøgende vil snart opdage, at Tinos har meget at byde på ferie område. Korfu Af alle de bedste øer i Grækenland, er Korfu formentlig den, som har mest at byde på.

Next

Rejser til Karpathos i det græske øhav

kort græske øer

Sifnos er den bedste af alle de græske øer. Ham fra den græske historie. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. For mere enkel græsk madlavning, så smag en Kefalonia platte: det er ikke ligefrem gourmet-servering, men det er helt sikkert lækkert. Kefalonia: Hjemsted for Odysseus Den grønne ø i Det Ioniske Hav er hjemsted for Odysseus — den legendariske konge fra Homers Odysseen.

Next

Græske øer Kort

kort græske øer

Ligesom alle andre græske ø kan du nyde vidunderlige udsigter på Korfu. Trods manglen på homoseksuelle barer og klubber, vil Ios absolut forbløffe. Dodecanese: En lang og løs kæde af øer, der følger den tyrkiske kyst og består af de populære ferie strande på Kos og Rhodos. Øen byder dog også på masser af postkort-udsigter og Homers grav det var ham der skrev Iliaden og Odysseen er også et populært udflugtsmål. De smalle gader i Campiello og Mandouki samt det tidligere blomstrende jødiske kvarter, byder på en god håndfuld af spændende kirker og museer.

Next

Grækenland last minute rejser: Grækenland Kort

kort græske øer

Tinos: Tinos kombinerer en afslappende og fredelig ferie med den fantastiske Mykonos gay scene. De sorte strande Perissa og Kamari er nogle af de mest populære på Santorini, og den røde strand nær Akrotiri trækker også masser af besøgende. Øens landskab er meget varieret med høje bjerge, små byer og dybe grønne dale. Ligesom de fleste græske øer er der et væld af vandsport, og på tavernaerne på havnen foran kan du få lækker mad. Efter næsten 116 år endelig Grækenland fik sin endelige form og grænser efter genforeningen fra Dodekaneserne i 7 mar 1948 I løbet af de sidste 25 år har Grækenland fortsætter med at være udviklede sig meget hurtigt i alle typer af sektorer, industri, finans, sociale ydelser og livskvalitet. Mange hoteller, caféer, restauranter og endda byer er blevet hugget ind i klippesider — vindmøllerne og de snoede gader er typiske kendetegn for øen.

Next

Overblik: Grækenlands smukkeste øer

kort græske øer

Sejlede med Dimitroula i 1998 på vores bryllupsrejse. Læs mere om disse mindre kendte græske øer, og find en ny favorit. Nogle af de bedste strande er Banana Beach og Koukounaries, som flere gange er blevet kåret til en af Europas bedste strande. Hovedbyen er Skiathos by, og det er her, at de fleste indbyggere bor og de fleste hoteller findes. Rundt om på øen findes intet mindre end 35 badestrande at vælge imellem, alt fra stenede små badebugter til hvide sandstrande. Triada — heroppe finder du et perfekt udsigtspunkt, som kan nåes på ca.

Next

Græske øer

kort græske øer

Hvis du ikke er i humør til at slentre fra klub til klub, kan du også bruge en dejlig aften på en af de mange restauranter der. Held og lykke med at finde en rejse. Santorini-Naxos som kombinations ferie, så kan man selv prøve at købe en billet til Paros f. Kefalonia er et godt sted at tage på havkajak — du vil opleve øen og dens bugter fra en helt anden og unik måde. Kreta er en meget fascinerende og forskelligartet ø, med en bemærkelsesværdig historie som tydeligt ses over hele øen.

Next

Her er Grækenlands 10 bedste øer

kort græske øer

Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal. Tæt på lufthavnen ligger to havne, Piræus og Rafina. Her finder du de værtshuse, de lokale besøger, og der vil højst sandsynligt være knap så turistet. Nogle bådture stopper ved Lalaria strand, som er fantastisk smuk. Ingen tilbud, eller vil du have flere alternativer? Fandt du ikke en billig charterferie til det græske øhav? Hvad er det man vil? Så det er en klar fordel at have styr på hjemmefra.

Next